Pages

Sunday, November 20, 2011

Sugar Glider : Welcome To Jin & Notty !!

Salam...

Welcome to the world  cute little babies ! Namanya rasmi diorang ni ialah jin & notty ! Kenapa gelar nama sugar glider ni camtu ? Ada sebabnye...hehehehehe...yang sekor memang sangat nakal (notty), yang sekor lagi suka menjilat dan suka bertenggek atas badan kawan dia (jin) = )

Sugar Glider ni bukan kepunyaan saya ya...ini kampung boy yang punya..happy betul dia bila dah beli sugar glider sendiri...semuanya terpengaruh bila tengok entri-entri sugar glider dlaam blog saya ni...= P

bagi diorang minum japs...nak sangat air laici ! promote bonding pouch yang saya jual tu =)

slurrpppe !

mummy neon dah ade babies baru ? hhehehe...

jin dan notty !

alololo mucuk mucuk dia tuhhh

minum airrr

dua dua comel

very small !

teringat masa bela ninja dengan shemie waktu diorang keck dulu dulu...hehehe...

alaaa mamai pulak !

ok babai everybody ! =) see you again !





Daftar Percuma Terima RM10
Modal RM10 Pendapatan Berterusan
Jana Pendapatan Cara Mudah & Terbaru
Portal Iklan & Bisnes Online No. 1 Malaysia

 

Designed by Alieff Artwork