Sunday, November 20, 2011

Hari Akhir Persekolahan 2011 !

Salam...

Jom kita cuci mata tengok gambar hari akhir persekolahan 2011, di SJKC Sam Yoke ni..School sweet school ! Cikgu neon dah lama tak datang bertugas di sekolah...rasa macam janggal je bila pergi sekolah masa tu...hehehe...maklumlah, sebelum ni sebuk outstation seminggu...minggu seterusnya disambng pula edngan jaga budak budak SPM...Busy ! Bisnes pun lari =)

Oklah, goodbye to all students ! Yang mana yang masuk sekolah menengah next year, babai babai ! Yang mana tahun depan kene ngadap lagi muka korang tu, jumpa lagi tahun depan dengan perangai yang lebih elok ya...ooh anak-anak murid ku ! Alhamdulillah, sempat jugak cikgu neon bagi haadiah mainan kat anak -anak murid yang datang....cikgu neoon bagi gift tu, rugi sape tak dapat tau !! =)

lee and nurul !

 kehijauan cikgu nurul dan cikgu ecahhhh

hari terakhir shemie dan ninja berada di sekolah ~ weehuuuu

 tak dapat jumpa semua anak-anak murd sebab diorang dah banyaknyaa dicutikan..uuuuu ~

kakak ayu ! mumumuuu...windu winduuu

jumpa lagi tahun depan ya

dengan cikgu fatin =)

see you again next year...=)

babai !!







Daftar Percuma Terima RM10
Modal RM10 Pendapatan Berterusan
Jana Pendapatan Cara Mudah & Terbaru
Portal Iklan & Bisnes Online No. 1 Malaysia

 

Designed by Alieff Artwork