Saturday, November 12, 2011

Happy Family, Rabbit !

Ini dia Happy family bebbit ! Rabbit ni bukan saya punya laa...ini kampung boy yang punya. Yang jantan namanya carlos, yang betina namanya neo. Anak dia sekor je...yang baby tu namanya baby ! Hehehe....Bulu diorang best giler kot...ala-ala anggora gitu...kalau buat jadi karpet pun besh...

Suasana gambar di sekitar kampung jolobu...weee...im in love with this place lah. Suka sangat tengok ayam, tengok kambing, tengok kolam ikan, tengok beruk kera, tengok taik lembu, tengk hutan hutan yang penuh kabus kat sini...hati yang tenang dan sakit pun boleh jadi tenang...ape lagi bila disorong dengan bantal yang gebu gebu...tidur kat berandah pun jadik laa !

kasih sayang terhadap haiwan berbulu gebu....uhlalalaa...tapi taik dia saya tak suke ek hehe

 yang gebu tu suke geget rang..nak pegang pun takut wooooo

hehehe...comel kan!

cium cium cepat cium !!

jumpa lagi !!



-->
 

Designed by Alieff Artwork