Friday, November 25, 2011

Blueberry Cheese Cake, Homemade!

Salam,

Saya teruja giler la nak cerita pada you all ni kan.. 

I ada met this kakak masa mengawas SPM di SMK Convent. Kakak ni memang talented gila lah boleh memasak, suka buat painting dan paling best, dia suka buat kek. Bila dia buat kek tu kan penuh minat dan kasih sayang laa...mungkin sebab tu kek dia rasa superb delicious. Haritu, kakak tu bawak blueberry chesecake homemade tuh..jadi  kami semua rasalaaaa....

you all rasa sedap tak cake ni ? nampak pun sedap kan ??? cheese cake tuuu ade blueberry woo

boleh order tau rm40 jer untuk 500gram 

so yummy !!

Seriously i tell you...memang kalah Secret Recipes yo ! Subhanallah...memang sedap. Lantas saya pun trus meng-order kek tersebut kat kakak tuh..." Kak, selasa ni 29 November buffday nurul. Akak buatkkan bluberry cheesecake ni boleh tak ? " Hehehe...kakak tu takde hal derrr....dah dia memang suka baking siot ! =)



Daftar Percuma Terima RM10
Modal RM10 Pendapatan Berterusan
Jana Pendapatan Cara Mudah & Terbaru
Portal Iklan & Bisnes Online No. 1 Malaysia

 

Designed by Alieff Artwork