Pages

Monday, October 17, 2011

Sugar Glider Gathering Part II !

Salam !

Alhamdulillah..syukur, dapat juga kami bertemu buat kali yang kedua ni. Sebelum ni kami ada juga jumpa, tapi tiga orang je la. Kali ni gathering sugar glider disertai 5 orang suggie lover dan juga 2 orang kanak-kanak bawah umur. Heheh...syioook woo !

Macam biasa laa, orang yang lalu lalang mesti tanya macam macam soalan. Kami ingat lepas ni kalau ada gathering lagi..kami nak suruh je orang yang tanya tu baca buku pasal sugar glider terus,..hehe jenuh weh nak menjawab soalan orang ramai...berbuih sabun air liur kitorang heheh...

Ohya ! Masa gathering haritu, ada kejadian gempak berlaku wehhhh ! Bahayaa sioot ! Ada dua kes yang amat kritikal berlaku masa tu. 

Kes 1 : Noah punya sugar glider, si juju panjat naik atas pokok yang maha tinggi kat taman tu ! OMGEEE ! Akhirnya sampai kat satu dahan tu sugar glider dia terjatuh berdepup ke tanah ! Grrr...nasib bek jatuh ke tanah..kalau lari tak kembali lagi camne ? Nangis lagu siti nurhabibah laa jawabnya kan !

Kes 2 : Neon punya sugar glider, si shemie mula mula warm up melepak kat tanah..disaksikan oleh ramai orang. Tiba tiba si shemie melompat kat sekumpulan keluarga cina yang duduk syok tengok gelagat sugar glider ni. Lompat kat kaki budak perempuan cina ni. Budak tu melompat lompat sampai hampir terpijak badan si shemie ni. Shemie terus panjat sampat badan budak tu dan budak tu nangis nangis. Neon dah gelabah muka macam taik kering dah...ambil shemie dan cium laju laju...Kalau terpijak mati kiok time tu, nangis lau anuar shane la jawabnye kan !

Lokasi : Taman Tasik Permaisuri
Mak Bapak Sugar Glider : Cik Neon, Cik Noah, Encik Kamen, Cik Azie, dan Cik Cahaya Mata Raja Musa. 
=) Wo hen kai xin ren shi ni ! (gembira dapat kenal jumpa kamu)

hah photoshoot ! ooopps...selamat petang cikgu cikgi ! aik cikgu cikgi je ke ?? hehe...

dari kiri...neon, azie, kamen, cahaya, noah...
(semua nama gelaran kat facebook je, tak tahu nama sebenar diorang haha)
























































jumpa lagi semua ya ! see you next time !

Mood : segala-galanya samar...






Daftar Percuma Terima RM10
Modal RM10 Pendapatan Berterusan
Jana Pendapatan Cara Mudah & Terbaru
Portal Iklan & Bisnes Online No. 1 Malaysia

 

Designed by Alieff Artwork