Pages

Monday, October 10, 2011

Sebiji Panadol.

Salam..

Bertali..musim ke musim. Hati tetap serupa..Tiada yang berubah, dari hari..dikau pergi, dikau pergi..hurm, layan pulak cerita soffiyah kat TV3 ni  eh...best..


Balik kerja tadi pening giler kot..telan panadol sebijik. Ringan sikit kepala...Tadi pulak terlintas lagi kat kepala pasal perkara-perkara yang buat kepala berat sangat. Ahh...bergenang air mata sekejap..

Apa-apa pun syukur...syukur walau apa yang berlaku pun, hati tetap tabah je. Hati tetap nak rasa kuat...sebab orang lain dah tempuh lagi hebat cabaran hidup dari kita yang tak seberapa ni..

Sekarang pulak lagi gatal tangan ni nak kumpul produk mainan sugar glider banyak-banyak. Yeah, belum ada yang nak beli lagi, tapi dah ramai yang bertanya...petang tadi otai sugar glider call saya, "Nurul boleh buat bonding pouch 200 unit sebulan tak?" GULP...tetiba terbiol kejap. Tapi insyaAllah boleh diusahakan kalau hidup ni terus fokus. 

Kenapa tiba-tiba nak buat bisnes ni? Bukan apa...ini sebenarnya hobi saya. Saya bermula dengan belajar jahit baju kurung je...lepas tu buat mainan sugar glider pulak. Macam seronok pulak menjahit ni. Geram dan gian tengok mesin jahit singer tuh. So..ape salahnya dari hobi, jadikan bisnes ye tak? InsyaAllah..kalau ada rezeki..tak ke mana.

Mood : just me...



Daftar Percuma Terima RM10
Modal RM10 Pendapatan Berterusan
Jana Pendapatan Cara Mudah & Terbaru
Portal Iklan & Bisnes Online No. 1 Malaysia

 

Designed by Alieff Artwork