Sunday, October 16, 2011

Manhattan Fish Market, Alamanda.

Salam,

Yall pernah makan kat manhattan fish market tak ? Saya seumur hidup ni tak pernah lagi jejak kaki kat restoran ni...sebab i tengok cam mahal je, dan tak berapa berkenan dengan perkataan fish market tu. hahaha...macam pasar ikan basah je ~

Anyway, my sister ada beli deal murah di internet (well like always)...dia beli 4 deal yang berharga RM30..normal price is RM60 (50% discount okay). Makanan yang dipesan tu sangatlah besar gedabak dan kuantitinya sangat banyak ! Satu meal je dah boleh makan satu famili, tapi semalam kami pesan sampai 3 meal kot ~!

seronok lol ! ada abah, mak, mijat, angah , ain...yang tak de cume kak ayun, along, kak acah...

me and mijat =)
 

me and papa !

mister moncet ecekipong 

restoran the manhattan fish market !


sister ain

ain with mummy !~

the food ! all seafood , sotong udang ikan 

me and mijat again

tak habis makan lol !

mak dah nak balik buat muke ahahah

angah ! ngappp !

ain cak !!

sape nak ? bungkus je lahhhh
 

ok babai !

sape yang suka makan sea food meh la ke restoran manhattan fish market ya ! banyak ikan dijual di sini !





Daftar Percuma Terima RM10
Modal RM10 Pendapatan Berterusan
Jana Pendapatan Cara Mudah & Terbaru
Portal Iklan & Bisnes Online No. 1 Malaysia

 

Designed by Alieff Artwork