Saturday, September 10, 2011

Sugar Glider : Video Main Kejar Kejar !

Ok, video ni khas untuk semua peminat sugar glider ! Ohhh sebenarnya memang seronok siot main dengan diorang ni. Dahla super duper comel, gedik, aktif, lincah dan paling best kenal dan rapat dengan tuan sendiri. kembang kuncup lobang hidung owner yang menjaganya...hehe...

Korang pernah main kejar kejar dengan sugar glider korang tak ? Saya suka main kejar kejar dengan shemie dengan ninja. Pastu kalau diorang lari..saya yang tercungap cungap kejar diorang. Sakit hati betul, tapi takpelah sebab diorang comel hahaha....Layan video ni !

Sugar glider main kejar kejar hehe... =)


Shemie dengan ninja main main dengan saya wooo..nasib bek tak lari jauh !

P/s : Video dah edit pakai lagu sebab masa video ni diambil saya menjerit jerit gelabah giler kot ! sebab dorang ni lari lari hahahaha pokok tu macam belukar pulak tu kan ! Hahaha..ada beran ka ?




 

Designed by Alieff Artwork