Tuesday, September 20, 2011

Sugar Glider : Telur Dadar Mulberi =)

Salam !

Sebelum saya tidur...saya nak kongsi gambar telur dadar mulberi special ni untuk sugar glider kesayangan ku ! Macam biasa, kalau nak tahu buat telur dadar tanpa minyak ni..korang godek la entri saya yang lepas lepas ok. Ingat..tanpa minyak tau ! 

Hehehe...shemie dengan ninja suka sangat makan telur..kali ni saya siap letak mulberi atas telur dadar di saluti dengan madu sikit =) Kita Enjoy !!! (tangan macam nora danish)

gambar shemie dan ninja makan telur dadar mulberi hehe
ada timun timun sikit

comel giler kan !

hehehe kalau nak ngap pon bley ~

yummy sedapnya ~!

siapa cepat dia dapat !

mulberi ada seketul je..so berebut lah nampak gayanya




penuh penghayatan !

Ok chow, gudnight!




Daftar Percuma Terima RM10
Modal RM10 Pendapatan Berterusan
Jana Pendapatan Cara Mudah & Terbaru
Portal Iklan & Bisnes Online No. 1 Malaysia

 

Designed by Alieff Artwork