Tuesday, September 06, 2011

Sugar Glider : Ceriakan Harimu.

Salam !
Ceriakan harimu dengan melihat gambar gambar anak anak tersayang dulu =) Hehe...ooh mood cuti masih lagi melekat di jiwa sanubari ni. Mengantuk sangat nak pergi kerja pun ! Pasang jam bangun kul 4.30 pagi pun tak guna sebab saya mesti bangun kol 6.00 pagi gak ! Arghhh...

 sugar glider dalam bounding pouch =)
  
cute sangat muka time mamai kan !!


 geram kan tgk diorang nih !

gedik la tu nak sambung tido

yes dah bangun pun ! 
 jom keluar dari bonding pouch !

Yang ni masa menggedik dalam tempat tidur pulak..menggeliat macma baby !

bila hulur tangan mulalah nak menjilat jilat oohhh 

konon comel la tu !

hello mummy ! 

main bom bom cak pulak

cak sayang !!
bila pegang dia dah tak meronta ronta dah..dah makin suka dipegang kot


alahaiiiiiiiiiiiiii so sweet ok !

geram rasa nak picit sampai mati

hai semua saya ninja aaa

comel kan saya 

gedik lagi !

nak test naik atas mama dia

angkat ekor je kencing !!!! ishhh kesian mummy tau !

hahaha pantang laa mummy tgk kalau ko angkat ekor tu..tension tull sikit kencing berak hahaha

time untuk tidur balik aohh

camni pun boleh tidur ke ?

ahhh syoknye

paling cute dan paling gedik

tak tahannn gua sangap

melayang ke zon mimpi ! babai all of you !

Mood : Rasa macam tak cukup tidur la .. ishh ngantuk sangat nih !


 

Designed by Alieff Artwork