Monday, September 05, 2011

Sugar Glider : Anu Shemie Terkeluar ?

Mula-mula masa bela shemie dengan ninja dulu diorang tak nampak  menyerlah tang kejantanan dan kebetinaan tuh. Lama-lama diorang ni pun semakin membesar. Sekarang ni, shemie punya buah macam testis tu pun dah jatuh tergantug. Dan lagi satu..anu dia macam terkeluar. Warna merah, bercabang dua. 

Wow, sooo interesting laa this creature ! =) Bila disentuh dawai yang bercabang dua tu kan, bertambah merah jadinya dan makin terkeluar. OOoooh scary, tapi cantik laa dawai warna merah tu. Huhu...saya takde la nak terkejut sangat sebab ramai orang kata , bila sugar glider jantan dah nak masuk peringkat matang, anu dia yang nampak macam dawai bercabang merah ni akan terkeluar. Tapi ini kadang kadang je, takdelah sepanjang masa anu tu jadi macam tu...

time ni anu shemie tu terkeluar, macam dawai bercabang dua..warna merah pekat

anu tu boleh masuk keluar sesuka hati dia..ikut kesukaan shemie laa haha

kalau saya sentuh lagi terkeluar dan merah lagi jadinya...lawak betul

P/s : Shemie dengan ninja kirim salam kat you all =) especially encik octopus !



 

Designed by Alieff Artwork