Saturday, September 03, 2011

Perubahan Blogspot Baru !

Salam !

Saya suka perubahan yang dilakukan oleh pihak blogspot sekarang ni. Huhu...rasanya ,lebih senang nak taip entri...tak perlu scrol ke bawah lagi. Butang - butang lebih tersusun dan mudah ditekan. Ahhh...pendek kata semuanya lebih mudah dan lebih cantik la =) Good job blogspot !


Lebih senang nak menulis...semua butang dah senang nak ditekan !

Yyang ini paling best...siap boleh tengok pageviews, comments, dan followers on the spot.
Tiada lagi page nav on top...sekarang semuanya dah list di tepi tu..tekan je mana satu nak.

P/s : Sebenarnya dah lama perasan ada notification pasal perubahan blogspot ni, tapi baru harini rasa nak tekan tangok macam mana hehe...




 

Designed by Alieff Artwork