Sunday, September 18, 2011

Open House, Khoili Attar.

Salam,

Amacam ? Sebuk pergi open house sana sini ? Huhu...enjoy your raya ok yall...saya tak banyak pun pergi open house. Pergi pun jenguk kawan kawan terdekat jer. Yang jauh jauh tu, senyap gitu je lah. Saya pun malas nak bergerak banyak banyak...

Anyway ni gambar kawan-kawan yang sempat saya jumpa di rumah Khoili Attar di Taman Sutera Kajang, Balakong. Thanks sebab sudi jemput kami ya =) Makan sphagetti dan laksa yang sedap sangat ! Tak lupa dengan air lime yang sedap tu ! Jemput jemputlah datng rumah saya pula.

dari kiri, Khoili, Athirah, Zubaidah, Dayah, Cik Neon

Dayah dan Neon

layan gambar handphone je ~

cik neon ber oren oren lip lap !

ohya, ini selingan saja. gambar masa open house di rumah besan, Shah Alam =)
cik neon dengan kakaknya.



Mood : Nak makan makan open house lagi !!! =) Sedappp suka !

Daftar Percuma Terima RM10
Modal RM10 Pendapatan Berterusan
Jana Pendapatan Cara Mudah & Terbaru
Portal Iklan & Bisnes Online No. 1 Malaysia
 

Designed by Alieff Artwork