Pages

Thursday, September 22, 2011

Mengelak.

salam..



pernah tak korang ada dalam situasi ni...rasa nak sangat sesuatu benda tu..tapi terpaksa buang jauh-jauh dari fikiran sebab korang tau korang tak mampu dapatkan benda tu...

pernah tak korang tulis mesej kat seseorang..tapi bila nak send tu..korang delete balik mesej tu...

pernah tak korang rasa nak buka facebook seseorang tu, tapi korang rasa tak berani click facebook  orang tu...

pernah tak  korang nak sangat jawab call orang tu, tapi korang letak jauh jauh handphone korang tu sambil buat tak dengar...

pernah tak rasa macam nak sangat jumpa seseorang tu, tapi korang mengelak dari berjumpa dengannya...

pernah tak korang rasa nak sayang seseorang tu...tapi korang terpaksa menghapuskan rasa sayang korang tu ...

selama mana pun mengelak..selama mana pun bertahan...yang penting hati kena kuat...otak kena cekal...setiap orang ada alasan masing-masing kenapa berbuat macam tu...WE ALL HAVE A STORY TO TOLD...




Daftar Percuma Terima RM10
Modal RM10 Pendapatan Berterusan
Jana Pendapatan Cara Mudah & Terbaru
Portal Iklan & Bisnes Online No. 1 Malaysia

 

Designed by Alieff Artwork