Friday, September 16, 2011

Lopo Blue River, Open House.

Salam,

Fuhh malam tadi perjalanan ke open house bon memang menyeramkan hehe. Bayangkanlah open house bukan buat kat rumah..tapi buat kat sungai lopo @ pangsun river berdekatan sungai congkak tu. Kena redah kampung-kampung kat hulu langat tu..masuk jalan sempit..gelap gulita ~ Huhu..tabah je la sebab nak jumpa kawan-kawan punye pasal kan ! Nasib baik bawak mak abah and kakak sekali ikut. Hehe...

Anyway, thanks to tuan rumah kerana sudi jemput kami datang. Best dapat jumpa korang semua kawan-kawan walaupun sekejap =) Atleast hilang sikit rasa rindu ni nak beramah mesara dengan korang ye tak (uwek) hehehe...

khoili, neon, kak zu, yanti

tuan rumah tu bonzer kat belakang saya tu..bon @ kayer @ itam. =P

neon, khoili, kak zu

yang hujung sekali tu faiz

sabtu ni open house rumah khoili pulak ye !

bergambar ramai-ramai

Selamat Hari Raya Aidilfitri !

Nama tempat ni Lopo Blue River ye, terletak di hulu langat.. Sape sape yang nak mandi sungai ke nak tempah dorm ke, dewan ke, chalet ke boleh la pergi Lopo Blue River ni. Memang best dan selesa =) 


 
Teringat semua kenangan masa dalam perjalanan pergi dan balik ke sungai lopo ni...Banyak sangat kenangan saya kat hulu langat ni. ~ Chow ~

 

Designed by Alieff Artwork