Pages

Friday, September 23, 2011

Gathering MAK BAPAK Sugar Glider.

Salam yall.

saya hampir lupa nak update pasal gathering sugar gliders lovers minggu lepas...uhh harap-harap masih belum basi nak cerita dan kongsi di sini . huhuhu...

gathering suggies lovers ni dihadiri oleh tiga orang jerk...which is me, neo silampuneon...noah darham, dan aksyen kamen...actually i dont really know what their real name . hahaha...kenal pun kat facebook jer..so senang cerita mak bapak yang telah berkumpul haritu hanya neo, -  saya dari cheras,  noah - datang dari johor pulak tu..dan kamen  jer - kamen dari hulu langat..saya bertuah sebab dapat kenal these great person..sebab diorang ni sempoi maaa..
 
ni kali pertama saya jumpa kenalan kat facebook atas hobi yang sama. memang best dan happy sangat walau dapat jumpa sekejap. gembira sangat dapat jumpa keturunan shemie dan ninja...shemie dengan ninja dapat jumpa kawan-kawan baru...juju si sumbing, chika si garang, dan kaka si cengih...heheh...masa sugar glider semua ni bertembung face to face..masing-masing nak tunjuk kehebatan masing-masing...geram dan comel sungguh 
 
 saya harap next time kita boleh buat gathering macam ni lagi...sekurang-kurangnya kita boleh jalinkan dan eratkan silaturrahim antara sesama insan dan juga antara sesama sugar glider..hehehe..takde la stress sugar glider tu asyik duduk dalam rumah je ye tak..sesekali kenalah jumpa dengan keturunan dia supaya dia tak lupa diri..hehe..enjoy the pictures ok..love yall..muahx...
 
masa ni kami tengah tengok orang silat kat time square...bertalu talu soalan dari orang ramai yang diajukan kepada kami nih...contohnye...
 
1. ape nama binatang ni..tak pernah tengok pon
2. binatang ni makan ape
3. ehh dia geget tak
4. eh comel nye ape bende makhluk ni, camne nak kenal sg nih sape punye
5. saya pun ade binatang ni kat rumah tapi saya tak berani nak pegang
 
dan...banyak lagilah soalan yang diajukan kepada kami bertiga masa kat time square haritu...dah macam artis dah kami bertiga masa tu...yang sini nak ambil gambar..yang sana nak pegang pegang...shemie, ninja, juju, chika, kaka...relax je..diorang happy je orang lain semua tumpu kat diorang kan.. hehehe...
 
neo dan kamen...kamen nak culik semua sugar gliders yang ade. huhu
 
 
noah dan anak buahnye...danish yang comel hehehe...tanx sebab datang noah..
 
 
juju nak minum susu ke tuh .. heheh sape punye botol la ni... 

 my love shemie mucukmucuk..mengadu kat mummy dia..sebab chika marah shemie..

tak menang tangan si kamen nak pegang semua..tak duduk diam sugar gliders ni 

chika dengan shemie sedang bercinta..heheh..kenalan baru beb 

 kaka, ninja dengan shemie .. yang dalam pouch bag tu si pemalu..juju

 baiklah..sampai sini sahaja cerita menarik saya tentang gathering kitorang minggu lepas..this coming deepavali holiday..kami rancang nak buat gathering yang kedua..mungkin kali ni akan disertai lebih ramai konco konco lagi.. hehe.. ohya, lupa nak mention this thing.. kami semua ialah CIKGU PENDIDIK ANAK BANGSA. hehehe...chow la .. 

Daftar Percuma Terima RM10
Modal RM10 Pendapatan Berterusan
Jana Pendapatan Cara Mudah & Terbaru
Portal Iklan & Bisnes Online No. 1 Malaysia

 

Designed by Alieff Artwork