Sunday, August 21, 2011

Virus Facebook.

Ini dia...dah datang virus kejadah ni menyerang ku...! Inikah dia virus facebook yang dicanang canangkan oleh orang tu weh ? 

Saya punya lah ingat yang kawan saya tu nak chat. Tapi permulaan chat nye pun dah lain macam kan..Bagi salam pun tidak...lepas tu suruh ajak gelak pulak " Wanna laugh =) "...err..lepas tu tinggalkan link tinyUrl...

Betul ke ni virus facebook weh ? Kalau tekan link tu ape jadi ? Ada bahan lucahan ke ? Ayooo ~
apakah !

siapakah dalang di sebalik virus popup chat ini ?? apekejadahnya semua ini ?
Korang ada yang pernah kena popup chat macam ni ? 

4 comments :

  1. erk,hehe...ni virus facebook,lpas bukak link tu xleyh bukak tenet lg da,hehe...xpernah kena,tp customer tmpt ayie salu kne bnda ni

    ReplyDelete
  2. penah kena..tp nisa xde la layan.wat bdo ja.

    ReplyDelete
  3. x penah kene g sebab jarang bukak on9 chating fb...

    ReplyDelete
  4. kwn bru je kene td..
    fana kene julai lps yg youtube..
    solution, kene format jgk..cos die hack gune MS-DOS ip address pc yg kite gune utk buka fb..
    lau buka kt pc lain ok je..

    ReplyDelete

 

Designed by Alieff Artwork