Thursday, August 18, 2011

Trafik Blog Bulan Ogos, Puas Hati.

Puas hati. Setakat ni itu je lah yang mampu memuaskan hati saya....setakat blog personal je pun.Bukan blog SEO tau...alhamdulillah dah capai tahap yang saya nak kan. 1500 UV sehari tanpa banyak update pun. Ada juga yang lebih dari target hingga cecah 1,800 UV sehari.

Trafik blog Minggu Lepas.... 





Trafik blog Minggu ini...



Terima kasih buat semua penyokong blog ni, yang jauh yang dekat, yang kenal dan yang tak kenal, yang bloggers dan bukan bloggers, terima kasih sebab sudi meluangkan masa korang lepak di blog ni. Segala yang ada di sini bukanlah hebat mana pun, hanya bicara hati dan luahan perasaan dari seorang insan yang kerdil.

Sedar tak sedar dah dekat 4 tahun saya bergiat dalam aktiviti blogging. 4 tahun satu jangka masa yang agak lama..kan ? Lama pun tak ramai juga followersnya, lama pun tak banyak juga duit nuffnangnya, huhu...tapi tak kesah lah semua tu kan..janji saya ada kamu semua. Kamu yang seciput tu lah tulang belakang blog silampuneon ni...Xie xie ni, wo ai ni.... =)

P/s : Lepas ni kompim target 2 ribu sehari pulak...agak agak boleh capai ker ? Ketaq noo...hahaha...
P/s/s : Rasa nak blah dari nuffnang, tapi nak ke mana ? Dah dua bulan lebih blog ni sunyi dari Buffered Earnings ! =( 




 

Designed by Alieff Artwork