Tuesday, August 02, 2011

Sugar Glider : Travel Cage.

Ayooo...

Berminggu-minggu mencari travel cage idaman untuk si anak anak saya ni. Tapi tak jumpa jumpa lagi yang sesuai...kalau ada pun sangatlah mahal. Sedang mencari travel cage yang sesuai dan berpatutan...kalau tak jumpa yang murah gak..terpaksa spend yang mahal jugak. Sebab tak sanggup nak bazir duit beli yang cikai cikai tapi tak best !

Sekarang ni tengah buat survey..kalau boleh nak yang stylish travel cage bag macam kat bawah bawah ni ha...

Travel cage macam ni saya tengok kat Carefour 
harga RM108.00

Pet Travel Cage. cantik looor !

Pet Travel Cage.

Pet Travel Cage.

Pet Travel Cage.

Nak beli nak beli nak beli !!!
 

Designed by Alieff Artwork