Saturday, August 13, 2011

Sugar Glider : Shemie & Ninja The Explorer !

 Lepaskan kami mama ! Kami nak selomgkar bilik mama ! Muahahaha...saje je bagi diorang ni lepak lepak atas meja study =) Melilau lilau...happy giler kalau saya bagi diorang keluar cage = )

 mama comel tak badan dan bulu saya =P 
uh uh uh manjanya saya kan mama kan !

boleh nak mintak sikit kerepek kentang ni tak mama ?

mama, kite nak teady bear ni bawak masuk dalam cage boleh tak ? boleh laa mama

ohh ini gambar mama masa convocation ek ! asal cun gile mama ? muahaha

mama ni ape laa dinding bilik ni dah serabut da shemie tengok..

shemie nak gelang ni mama ! boleh laaa kalau tak shemie gigit sampai putus. hehee

mama ni sebuk je laa takde privasi langsung !

favorite ninja  ! suka sangat main dengan tali kan !

dah dah jom masuk cage..alaaa !!

Selamat berbuka puasa semua =) 


 

Designed by Alieff Artwork