Monday, August 08, 2011

Sugar Glider : Sangkar Baru Untuk Shemie & Ninja =)

Sayang ! 

Kamu da dapat rumah baru la...mesti kamu suka gila babeng kan kan !Mummy kesian giler kot tengok kamu duduk dalam sangkar kecik tu..bukan kamu tak boleh hidup dalam sangkar tu..cuma keadaan kamu tu macam tak bebas je..ibarat ada hingus tapi tersumbat dalam lubang hidung...ok tak perumpamaan mummy ni ? 

Erks...oklah, kamu enjoy je la rumah baru yang mummy hadiahkan ni ok...jangan lepas ni kamu mintak nak duduk istana pulak..kang mummy piyap kamu laju laju.. ok tata !

i cepat cepat ambil shemie dan ninja masa brother tu datang rumah i...nak pasang cage baru la katakan..shemie dengan ninja sampai berdebar debar nak dapat rumah baru...

ni bro faris...peniaga ONLINE jer ! sebelum ni buat kedai..lepas tu pindah duduk rumah buat niaga ONLINE jer...huhu cayalah lu bro

ini cage yang saya beli 3feet je, dan stand wheel sekali

bro faris hantar sampai depan rumah weh...no delivery charge..thanx bro ! maybe sebab rumah dia kajang, rumah i cheras..so dekat je pun kan

proses memasang cage @ sangkar 

tadaaa dah siap pasang sangkar !

bayangkan pintu...dan tinggi sangkar..hebat tak ketinggiannya

shemie dan ninja da rasmikan dah =)

diorang macam terkejut dan happy sangat dapat rumah baru tau

hah, tinggi tak cage aka sangkar baru ni ? hampir sama tinggi dengan abah i tauu

i letak dalam bilik je laaa =) senang nak jenguk jenguk anak anak i ni =)

masih kosong...tapi sebenarnya saya dah belikan barang mainan untuk shemie dan ninja...saya order dekat suggieheaven dot blogspot...entah bila sampainya...=) tak sabar nak mengjias cage diorang ni nanti =)
ok tata !!


 

Designed by Alieff Artwork