Saturday, August 20, 2011

Sugar Glider : Perkembangan Shemie & Ninja !

Salam !Pagi ni saya akan ke sekolah sebab ada event sikit kat sekolah. Saya rasa nak bawa shemie dengan ninja laa pagi ni sebab event kat sekolah nanti mungkin akan menggunakan bahasa kantonis. Kalau shemie dengan ninja ada..takde la boring sangat kan ! =) 

Jom kita tengok perkembangan shemie dengan ninja sekarang ? Nampaknya bulu ninja da boleh setanding dengan bulu shemie yang kembang tu...seronok mami tengok =)

Sebenarnya ada cara yang betul untuk pegang sugar glider ni tau...kalau korang pegang dia tak betul, dia akan rasa tak selesa dan terancam. Kalau tuan dia pegang, dia lebih percaya..dan tak rasa terancam. Sebab tu la shemie dengan ninja akan lena tidur kat tapak tangan saya..kalau kat tapak tangan orang lain, shemie dengan ninja meronta-ronta...kalau pegang dengan penuh kasih sayang, diorang akan rasa selamat je...huuu

shemie dengan ninja lena...

usap kepala diorang sampai mendongak sambil tidur pun tak sedar

ninja suka sangat tidur dengan separuh mata terbuka...=)

nak peluk shemie laaa ninja peluk shemie comel kan !

ok ninja dengan shemie peluk mami pulak


haippp ! mama amik gambar ninja tak bagitau pun..kalau tak boleh buat peace tadi !

shemie pakai contact lens ke sayang? asal mata shemie cam biru biru ni hehehe

shemie dan bulu nya yang kembang

termenung fikirkan masa depan...

mami, mai sini jap !! shemie nak bagitau sesuatu kat mamiii laaa

ninja tengah sibuk minum air madu sedap nye mami !!

gaya gedik sikit boleh mami ? shemie nak buat kiss pulak !

wahh kita dalam blog silampuneon la ninja ~!~!

ninja yang bulunya baru nak kembang =) lambt sikit tumbesaran dari shemie

da semakin cantik...

bulu halus je...macam pakai softlan je ninja nih

cak !

padan muke mami, ninja cirit atas baju dan seluar mami !!! =(

ok babai ! see you again ! =)



 

Designed by Alieff Artwork