Saturday, August 06, 2011

Sugar Glider : Makan Buah Kelapa =)

Salam, malam ni saya nak kongsi gambar shemie dan ninja yang makan isi buah kelapa masa berbuka tadi. Huhu...nampaknya mereka memang suka makan buah kelapa la =) Enjoy their pictures okay..babai !

kalau korang terror teka la mana satu ninja, mana satu shemie ? huhu

dari tepi pun dah tau mana satu ninja mana satu shemie..hehehe

yang bawah tu shemie..yang atas tu ninja...diorang suka makan buah kelapa

lepas makan buah kelapa je shemie terus tidur...ninja je yang sambung makan

shemie da ngantuk dan tidur...ninja sambung makan

yeahhh its mine ! =)

Jumpa lagi dalam entri yang lain =) Babai...

 

Designed by Alieff Artwork