Sunday, August 07, 2011

Sugar Glider : Beli Cage 3 feet + Stand + Wheel.

Salam,

Tak sabar rasanya. Saya sebenarnya tengah menunggu cage aka sangkar baru untuk Shemie dan Ninja ni. Saya order sangkar yang lebih besar dan sesuai utnuk sugar glider kesayangan saya ni. bro tu kata dia tengah on da way ke rumah saya...so saya stand by je la ni. Penuh debaran nak dapat cage baru, sama debarnya macam tunggu nak beli sugar glider dulu dulu hehehe...
Harga : RM145
Cage : 3 feet, Stand, Wheel
Free Delivery
Seller : Faris from Kajang 
No. Phone : 016 6654377



uyooo mummy nak beli cage baru untuk kita la...hip hip hoorey.. =)
bai bai ! selamat berbuka ye semua =)
 

Designed by Alieff Artwork