Friday, August 12, 2011

Pouch Bag Sugar Glider, Handmade Tu...

Semua orang sibuk buat beg untuk sugar glider ya ? Saya pun taknak ketinggalan jugak la...rasa nak buat beg khas untuk tersayang, shemie dengan ninja ! Nak tengok beg handmade ni ? Saya buat guna bahan bahan terbuang jer =) Cool tak ?

P/.s : Ini gambar siang tadi, lepas balik kerja je, pergi jalan jalan di Viva Home, Cheras. Tengok wayang dengan kawan dan anak anak suggies. Cerita Rise of The Apes ! Best sioot...sejuk betul dalam panggung tadi, cian baby saya =)
 ok...mama neon dengan pouch bag handmade !

ok tak ok tak ok tak !

 inilah pouch bag sugar glider saya !

kalau kamu perasan, ini beg laptop mini, jenama Swatch lagi... huhu..ditebuk kemudian diletakkan jaring di bahagian atas tu...

kalau kamu perasan, tali beg ni saya guna tali ikat buku...tali ni juga digunakan untuk ikat beg, tapi saya potong dan jahit sambung dengan beg laptop nih...

jaring tu pulak mana saya dapat ye ? entah la, saya jumpa karung jenama Benten kat rumah ni..saya pun kerat dan jahit sekali...

testing letak anak anak masuk dalam pouch bag =)

cak ! thanks mama ! we love it ! hihiih

babai semua, cayang yall ! jom pergi terawih..

 

Designed by Alieff Artwork