Pages

Wednesday, August 24, 2011

Lagu Negaraku, Alamak !

Salam,

Ok ini memang lawak gila okay...pagi tadi saya dengan semangatnya download video lagu Negaraku dan nak tunjuk pada anak anak murid tau...so berkobar kobar nak diorang nyanyi sambil tengok video nih..nak tahu apa jadik ?

Budak budak dah ready bangun dengan penuh semangat nak nyanyi lagu negara ku nih...bila saya play video lagu ni, memang permulaannya lagu Negaraku, tapi tiba tiba tukar jadi lagu lain pulak ! Parahhh weh kalau tak view dulu video sebelum bagi budak budak tengok ! Nasib bek tak keluar gambar lucah ke ape =P 

 Tak baik wooo sape yang buat video nih..nasib bek anak anak saya tak paham...ayooo
Ini link video tu : http://www.youtube.com/watch?v=UMxIYFUeXZk penghujung video tertulis..Raja Kita Takut Mati...alamak !


Aduhai...tapi video lagu ni betul betul buat saya dan anak anak murid tergelak sakan hehehe...tak jadi kami nak nyanyi lagu negaraku penuh semangat...Pecah gelak tawa tadi ~! Kamu semua jangan berani yaa buat video macam ni, berdosa betul !

Mood : Terbang...





 

Designed by Alieff Artwork