Pages

Sunday, August 21, 2011

Kenny Rogers Roasters, JJ Cheras Selatan : Berbuka Gembira !

Salam,

Lama dah tak jumpa korang seh...rindu pulak rasa di hati. Petang tu abu halifah dah calling calling dah, jom buka same. Macma biasa, diorang yang bukan posting KL ni, hujung minggu datang KL bershopping merdeka-raya. Hihi...habis bonus !

Alhamdulillah, berkesempatan juga jumpa kawan-kawan saya ni. Walaupun posting lain lain negeri, sekali sekali makan sama-sama macam ni best jugak kan ! Berbuka dengan gembira dan penuh kesyukuran...

adham, abu and neon...oohh kulit muka ku tanpa mekap...cuma pakai sunblock je. tralalalaa...gambar nampak cam kurus je

si gadis gadis   eh eh gambar kat atas nampak cam kurus, gambar yang ni cam tembam lak ! kamera trick laa

fifi, pejal, and nazmi...=)

yang ni couple of the day ya...=)

peace !

 nak makan yogurt...tapi takde sudu, straw pun jadilah ya

berbuka di kenny rogers roasters di jaya jusco cheras selatan

tak sangka i boleh habis sepinggan ni ? wow...percayalah ! 
lapar dan kempunan nak makan benda nih dalama dah !

kentang ala ala kebab !

habis saya makan weh ! believe it yeah!! yogurt 2 bekas !

cikgu am dan cikgu abu

 cikgu pejal dan cikgu nazmi

hah, bayar bayar...siap pakai voucher lagi tuhh

pemakaian agak sempoi sebab JJ cheras selatan ni belakang rumah saya jer ! muahaha

 ok babai ! frens

sale sale sale ! dua jejaka untuk dijual ~ apakah!

Saya balik awal semalam , lepas makan berbuka je terus balik sebab nak kejar terawih dan tadarus.. Nasib baik sempat woo, alhamdulillah. =)


P/s : Pergi JJ dah pukul 7.00 petang. Semua tempat makan full dengan booked table. Tak dapat berbuka kat situ..berbuka kejap kat luar makan sushi dan yogurt keh keh keh...lepas tu dalam pukul 8.00 malam baru dapat tempat makan =P

 

Designed by Alieff Artwork