Monday, August 08, 2011

Facebook Kena Hack !

Aik, facebook saya pun turut jadi mangsa Hack ke ? 

Apa lah kepentingan saya dalam hidup orang lain sampai nak hack pulak facebook yang tak guna nih ek...agak agak kalau hack boleh curi duit ke ? Mungkin ya...kalau ada maklumat peribadi macam account number ke, password ke, number telefon ke, mungkin orang yang hack kita tu boleh songlap apa apa duit dalam account kita ke ? Ceh mana la tau kan..hati hati je lah ye !
 

Designed by Alieff Artwork