Tuesday, July 26, 2011

Video : Ucapan Cik Silampuneon Buat Bloggers.

Salam, Hehehe.... harap korang terhibur dengan video ni. Penat saya tak tidur siang malam semata-mata nak buat video ni untuk korang semua tau. 



Hahaha...Siapa nak buat video camni, click je link kat bawah. Senang rupanya buat cartoon sendiri, tak payah belajar tinggi-tinggi =P

P/s : Sorry katun ade pusat..haha tak banyak choice laa dalam memeilih karakter haha. Nanti bolan puasa harap harap takde yang pakai baju nampak pusat camni =P Lol...korang semua jangan lupa buat video ni jugak tau =)

 

Designed by Alieff Artwork