Saturday, July 30, 2011

Trafik Blog Silampuneon, Target Tercapai.

Salam,

Hai korang semua ! Buat ape tu... hehehe. Jom kita tinjau tinjau sikit macam mana la agaknya trafik blog ni bila berdepan dengan situasi jarang update ! Walaupun saya jarang update, tapi setakat ni saya rasa target saya hampir tercapai.

Ohya, sebelum tu..saya nak ucapkan terima kasih kepada yang sudi follow blog saya ya ? Follower saya dah meningkat ke 2412 orang... wow, tak sabarnya nak tengok angka 3000 pulak...ceh, macam berangan sangat pulak kan !

Dulu saya ada target yang saya nak sekurang kurangnya 1,500 UV (pelawat blog) dalam sehari. Sekarang ni target tu dah tercapai dah...huhu. Saya hanya maintain dengan entri personal je dalam blog ni, ada nampak entri SEO tak ? Takde kan...ade nampak entri hangat hangat pasal artis cerai berai tak ? Takde kan...jadi hasil trafik ni semua dari entri biasa sahaja...

trafik blog minggu lepas

trafik blog minggu ini

Dan trafik ni datangnya dari korang juga kan ? Jadi saya nak ucapkan terima kasih sangat sangat...takky,aswad, sunshine, cempaka, mfi, azani, norma azura, ubey, bintang eridanus, dan ramai lagi tu sebab sudi lepak sini dan menemani saya selalu. Bagi saya, koranglah yang buat blog saya ni lagi bernyawa.. 

P/s : Carian dalam blog ini kebanyakkannya tentang mona fendi, sugar glider, kissm, spp, khairul fahmi che mat, ketumbit, hehe..
 

Designed by Alieff Artwork