Tuesday, July 19, 2011

Sugar Glider Ada Sayap @ Kepak !

 Salam, Aih...dah pukul 2 pagi dah ni. 

Saya masih tak tidur tidur lagi...huhu...Sebelum tidur, saya nak share video tentang sugar glider saya ni. Kalau korang nak tahu, sugar glider saya ni ada sayap wo...yeke sayap ? Saya tak sure la nak panggil kepak ke satap ke payung ke...tapi yang pasti saya memang suka sangat main tarik tarik sayap sugar glider saya ni. Hahaha...macam tarik chewing gum pulak.

betul laa, sugar glider saya ada sayap..kenapa tak percaya ?
gambar shemie tengah syok tidur...saya pun godek la badan dia..apa lagi

 Jom tengok kepak shemie yang elastic, stretchable ! huyooooo =)



Ok, jumpa dalam entri sugar glider yang lain ya =) luv, neo.


 

Designed by Alieff Artwork