Sunday, July 17, 2011

Mcdonald's, Taman Connaught & Sugar Glider Outing =)

Salam,Alhamdulillah..

Harini dapat keluar jalan-jalan. Jumpa geng lama la...Abu Halifah & Abalong Nazmi =)  Jarang jumpa dengan kawan kawan lama nih. So hari ni rasa best sangat...lagipun si Shemie & Ninja pun seronok sebab mak dia bawa dia keluar jalan-jalan =)

Yang best tadi kan, masa main main dengan shemie & ninja kat Mcdonalds tu..ada Mat Saleh ni datang. kat saya.."Can I take pictures of this...?" (dengan malu malu kucingnya dia minta nak amik gambar shemie dengan ninja) Huhu..."Of cos, dont be afraid.." Saya pun amik gambar mat saleh tu dengan sugar glider saya...hihihi...dua tiga kali mat saleh tu round tempat duduk saya nak tengok budak budak ni. Apakah lol **,

* Gambar handphone saya ni bukan MegaPixel tau...tapi VGA...so korang layankan jelah, hadphone Nokia Chokia saya nih ok...sobs !*

presenting...neo silampuneon...blip blip...sila beri laluan...

Presenting...Abu Halifah, seorang guru yang mengajar di Bahau. Bila dia datang KL, dia jadi tak tentu arah nak shopping sakan sebab katanya kat Bahau apa pun takde...hehehe...dah pakai kereta sekarang...

Presenting...Abalong @ Nazmi...mengajar kat KL, rumah sewa pun dekat je dengan rumah saya..tapi jarang jumpa dia nih...huhu...kata nak pakai kereta Vios...tak sabar nak tunggu dia beli kereta Vios =P

Yang ini Mcdonalds di Taman Connaught. Sebenarnya kami pergi Mcdonalds di Leisure Mall, tapi penuh sangat...so kami pergi ke Taman Connaught pulak...pun ramai jugak...hahaha

Abu nak sangat main dengan sugar glider saya...heheh..shemie dengan ninja berkenalan dengan orang baru harini...

sejuknya mak aihh kat Mcdonalds ni...huhu we need warm place mamah...yela yela...

peluk diorang sekejap je dah nak lena dah..apakah la weh...bangun bangun...sila buat aksi...

mamah, kami kat mana ni...mamah bawa kamu kat Mcdonalds la sayang...hihii...kamu nak makan GCB tak? takleh takleh..kamu semua jangan nak nyebok makan benda tak berkhasiat nih ok...

mamah, kami nak sedut air pepsi boleh tak mamah ? 
apa...dah dah jangan nak ngade ngade..telan air liur je ok ?

rarr...abu dengan aksi gila kentang nya ~
 nazmi dengan aksi gila nazi nya...eh ?
ohhh ekor bulu shemie sangat kembang wo...

aksi shemie dengan ninja berkenalan dengan orang baru..hehehe...crabbing la ape lagi...

mamah mamah...sape insan yang berbau hamis berbulu di dada ni mamah...help me...

ala cayang mama mucuk mucuk, dont worry im here for you =)

makan time

drink time

gila kentang time

spek ray ban abu time

abu belanja  makan Big Apple tu..thank you ya ! =)

orang bahau kaya raya...orang KL fulus mulus...hahaha

yummy the BIG APPLE

aksi gila big apple

aksi gila makan donut oreo big apple

gambar sebelum say goodbye =)

bai bai uncle nazmi, len kali jumpa lagi ya 

ciuman penuh kasih sayang sebelum balik...goodbye =)

And the end =)

P/s : Number lama saya masih on la...apekah sungguh. Sayang dengan number telefon lama, tapi apakan dayaku...


 

Designed by Alieff Artwork