Sunday, July 10, 2011

Laptop Baruku...Acer Aspire 4253 !

Salam !

Alhamdulillah, sekarang ni saya berada di Low Yat live ~ Awal-awal pagi lagi hari ini dah bangun, kemas rumah, basuh kereta kesayangan, dan bersiap untuk ke Low Yat dengan harapan untuk membeli laptop baru, pengganti si olivia.

Korang tau kan apa dah jadi kat laptop olivia saya tu ? Skrin pecah beb...kalau nak betulkan skrin laptop yang pecah tu, kena bayar RM300. Nak tau tak berapa harga laptop saya kalau saya tolak sekarang ? RM300 gak..hahahah sama je nilainya rupanya.

So, laptop apa pilihan saya ? Saya memang cari laptop yang paling murah, harga below RM1500 . So, ini jelah yang saya mampu beli. ! Cantik tak..huhuh...saya tetap setia pada Acer sebab ramai yang sarankan saya ambil brand ini saja. Sempoi ah.
Acer Aspire 4253
RM 1249
Colour : Red Velvet
AMD processor
500gb hard disk
4gb ram
8 Free Gift
Windows intallation
Titanium Anti-virus
P/s : Sekarang ni tengah duduk update blog kat kedai ni...sambil goyang kaki. Adam - si penjual laptop ni siap sediakan air milo tin sejuk untuk saya dan kakak saya...hahaha..siap offer makan kuih muih lagi. Huhu...saja beli kat sini untuk untungkan orang-orang melayu yang berniaga di sini =) Chow !
 

Designed by Alieff Artwork