Thursday, July 07, 2011

Kelahiran Bayi Pertama, Tahniah Ezy & Acha.

Salam,

Alhamdulillah, kami sekeluarga sekarang gembira sangat sangat sebab kami dah dapat ahli keluarga baru ! Baby ni anak abang long saya & isterinya kak Asha, kami gelarkan dia Iman sejak dia dalam perut lagi tau =) So this is baby Iman !

Sementara tu meh saya promote dulu blog abang long dan kakak ipar saya nih...www.bicarakanta.blogspot.com dan http://ashasahedan.blogspot.com/. Hehehe...


"Ena, lepas ni jangan nak manjakan sugar glider lebih lebih tau, sekarang kena manjakan Iman lebih dari sugar glider ena tu..." (along saya sound tadi hahahahaha)

Iman , Born on Thursday, 7 Julai 2011, 12.15 am.

bukak la mata tu Iman, takmau nanes nanes tau

Hai sayang ku Iman ! Teruja woo saya first time jadi aunty nih = [)
ala mucuk mucuk sayang Iman !

Tahniah kepada Abalong dan Kak Acha, alhamdulillah semuanya selamat. Alhamdulillah, Allah kurniakan bayi yang sihat dan comel macam Iman ni...semoga kehadiran iman akan menambahkanlagi keceriaan, kebahagian dalam keluarga kita =) Love you, dear Iman !

P/s : Saya belum sempat nak melawat baby Iman ni...malam nanti mungkin akan melawat Iman nak cium Iman laju laju...nak peluk sayang Iman ! Nak bagi sugar glider geget hidung Iman jugak =P

 

Designed by Alieff Artwork