Wednesday, July 13, 2011

Blogger Setia.

Salam,

Saya terharu nih...terharu dengan si blogger yang setia baca blog saya ni. Terima kasih ya !
Alamak ! sorry lupa nak blur kan nama...terkantoi...ini blog yang perlu kamu terjah.

http://ibrahimemorabilia.blogspot.com/
 

Saya pun tak pasti blog saya ni sesuai untuk bacaan umum ke tak sebenarnya, sebab dulu saya banyak buat entri merepek-repek. Huhu, sekarang ni maklumlah dah meningkat dewasa...nak jadi lebih matang lah katakan...Saya harap saya dapat kongsikan entri yang baik untuk bacaan semua...InsyaAllah. Kalau ada entri yang tak enak untuk dibaca tu, sila sound saya directly okay ? Saya janji saya akan terus delete.

P/s : Saya berterima kasih sangat pada pembaca setia yang lain-lain tu...minta maaf ya, saya jarang sangat reply komen. Tapi disebalik komen komen dari korang semua, saya rasa terharu sangat, atleast ada yang ambil berat kan ? Walaupun sekelumit...ecewah...sayang kamu semua. muah muah...miss sunshine, aswadz, hazwan, chempaka sari, cikchopu, mr kiub ais, cikogosh, cik aish, dan ramai lagi nak sebut...ahhh...TQSM korang !



 

Designed by Alieff Artwork