Monday, July 18, 2011

Aktiviti Tahunan Program Pendidikan Khas Integrasi (PPKI).

Salam,

Akhirnya siap pun papan tanda PPKI, siap ada posbox untuk aduan atau cadangan tu...huhu...cantik tak saya buat ?Anyway, jom tengok ke mana warga PPKI bulan nih...aktiviti berturur-turut beb =)

14 Julai 2011 esok ada program horlicks ! 
21 Julai 2011 Hari khamis ini pula kena pergi Bird Park !
25 Julai 2011 Isnin depan pula pergi Pusat Sains Negara !
28 Julai 2011 minggu depan pula ada pertandingan menyanyi di sekolah !

comel tak papan tanda nih =) sempoi la ok...

bulan ni memang full with activity wo...tak payah mengajar lah huhu =)

asyik jalan jalan je cikgu neo ni ek ? 
hehehe tak sabar nak keluar sekolah =P

OK , chow =)


 

Designed by Alieff Artwork