Saturday, July 02, 2011

1 Murid 1 Sukan 1 Malaysia !

Salam !

Untuk pengetahuan semua, hari ni Sabtu 2 Julai 2011 semua sekolah di seluruh Malaysia akan mengadakan Larian 1 Murid 1 Sukan 1 Malaysia ! Kalau sesiapa yang ada anak yang bersekolah tu mesti tahu la ye ! 

Anyway, masa meeting Larian 1 Murid 1 Sukan 1 Malaysia haritu, cikgu neon dan cikgu aishah kena handle senamrobik untuk larian ni. Hahaha...praktis senamrobik baru 2-3 hari je pun...Mantap mantap...nantikan senamrobik dari cikgu neon dan cikgu aishah ya !

 Lokasi Larian : Keliling kawasan sekolah 4 pusingan
Tarikh : Sabtu 2 Julai 2011
Waktu : 7.45 pagi hingga 12.00 tengahari
Guru terlibat : Semua guru.



Meeting Larian 1 Murid 1 Sukan 1 Malaysia

Fokus terhadap jobscope masing masing...
cikgu neon kena buat senamrobik !

Murid murid khas kesayangan saya tak perlu join larina ni..
alahai kan best kalau diorang ni join sekali ?

Ok, jom pergi sekolah =) Happy running to all of you !



 

Designed by Alieff Artwork