Monday, June 20, 2011

Trafik Blog Jun 2011 !

Salam, jom kita tengok ape cer trafik kita bulan ni nak ? 

Sebenarnya hajat nak capai Unique Visitors 1,500 per day belum lagi tercapai...hahaha. Sebab biasalah, kalau blog tak ikut rentak semasa, memang takkan naik trafiknye pun. Malas lah nak cerita tentang artis, buat gosip bikin dosa je eh. Lebih baik bikin entri berguna untuk masyarakat dan cucu cicit nanti = )

Sebelum tu jom kita tengok Bloggers Yang Paling Best bulan ni ?

Terjah blog mereka sekarang, sesungguhnya blog mereka memang best ! Terima kasih pada kamu semua sebab sudi berkunjung di blog saya, walaupun dalam keadaan saya yang tak berapa nak stabil, emosi yang terbang melayang, tanpa blogwalk, tanpa membalas komen kamu, tanpa meninggalkan jejak di blog kamu...dan kamu masih setia berada di sini...Terima kasih...

Trafik Blog Jun 2011 !

Trafik Blog Jun 2011 !

Trafik hari hari 1 ribu ke atas...cukup, memadai dah. Biasalah, bukan orang popular pun, yang popularnya entri entri kat sini...Hehe..

Ada satu hari tu, langsung saya tak sempat update blog, tapi trafik masih maintain 1 ribu ke atas...itu yang paling best..tak payah update pun takpe lah kalau macam gitu ye ? Alaa..poyo la cik neon, trafik 1 ribu pun nak kecoh kan..bese laa...orang baru nak naik memang macam ni...har har har...= ) Love, neo..


 

Designed by Alieff Artwork