Sunday, June 26, 2011

Sugar Glider Nyaris Hilang !

 Sugar Glider Nyaris Hilang !!


My love sugar glider buat saya cuak tengah hari tadi...Pada mulanya saya letak 2 ekor suggies (Baby Ninja & Shemie) dalam pouch bag, saya tak sedar yang saya tertidur terkangkang-bongkang dengan langsir dibiarkan terbuka luas...

Bila saya bangun je dari tidur..saya perasan ada seekor suggies je dalam pouch bag tu...hati terdetik, ah mana lagi satu !! Jantung mula berdegup laju !! Lap dap lap dap lap dap...dap dap dapppp !

Pusing pusing bilik dengan rentak hati macam bunyi drum, tiba tiba saya ternampak sugar glider si baby ninja terlompat lompat dalam karung baju sebelah katil. Baby Ninja tu tengah cuba keluar dari karung tu tapi tak boleh...

Pergh selamat kau baby ninja..Nasib baik aku jumpe ko...Nasib baik kau tak menghilang keluar dari tingkap bilik...kalau tak, jadi tupai liar lah kau nanti. Saya terus terkam baby ninja dan cium dia laju laju...

Saya boleh mati heart attack kalau macam ni.  Ahh.


 

Designed by Alieff Artwork