Sunday, December 11, 2011

Sugar Glider Jinak Berlari Ke Tuannya (Video)

Salam ! 

Saya teruja ni nak bagitahu semua...sugar glider saya semakin jinak dari hari ke hari. Pagi ni saja saya punya muka ni habis dijilatnya...sebenarnya saya pakai masker oil tepek di muka ni...sugar glider saya tu naik panjat atas kepala, kemudian jilat jilat dahi saya sampai licin...hai..apa yang sedap sangat masker saya ni saya pun tak tahu...seronok pulak dia menjilat sampai licin...

Oh ya ! Pagi tadi....saya dah try satu trick ! Trick menjinakkan Sugar Glider !

Saya tak sangka, sugar glider saya boleh berlari ke arah saya bila dipanggil. Wow..satu peningkatan yang hebat kerana umur sugar glider saya ni baru sahaja 3bulan. Semakin jinak, semakin sayang tau. Saksikan sendiri video dibawah, sugar glider saya bermain dengan saya di halaman rumah = )

Video Sugar Glider Jinak

My Sugar Glider, Shemie & Ninja.


My Sugar Glider, Shemie & Ninja.




 

Designed by Alieff Artwork