Saturday, June 25, 2011

Pemenang Maharaja Lawak. SEPAH.

Salam ! 

Yo..saya tak dapat pun tengok final show maharaja lawak. Maklumlah, takdenye nak membazir langgan macam macam channel kat astro tu. Tapi kalau tangmaharaja lawak saya memang follow up habis woo..semalam final kan ! Siapa menang ya ? Saya memang nak sangat Jozan menang..tapi pemenang maharaja lawak ialah...

Sepah !
 
Ok, tahniah sepah ! Juara dalam kalangan juara tu...tahniah juga kepada kumpulan Jozan, Nabil, dan Jambu sebab turut tersenarai dalam nama pemenang. Semua balik dengan duit ! Paling untung sekali si Nabil la...kaut duit dan makan sorang je. Tak perlu share dengan rakan kumpulan kan..hehehe...
Hadiah untuk pemenang maharaja lawak 
Juara - SEPAH (RM350,000)
Kedua - JOZAN (RM250,000)
Ketiga - NABIL (RM150,000)
Keempat - JAMBU (RM50,000)

Video keputusan Final Maharaja Lawak



 

Designed by Alieff Artwork