Tuesday, June 14, 2011

Natopherol Dermal (Skin Defense E, Day & Night )

Salam, pembaca yang cantik dan budiman ; )

 
Saya sebenarnya mencari cari produk Natopherol Dermal di farmasi semalam, tapi hampa. Tak de jual pula. Ubat Natopherol Dermal ni sebenarnya digunakan kalau kita nak hilangkan kesan parut jerawat kat muka kita, serta menegangkan kulit muka nih. Bukan parut jerawat jer, tapi parut lain pun boleh hilang...bukan di muka sahaja, di seluruh badan pun boleh.  

Bila bukan laman web sana sini, ramai yang bagi good feedback tentang produk Natopherol Dermal nih. Ingat nak beli sekotak minyak untuk Skin Defense jer, tapi bila fikir balik lebih baik beli 3 kotak sekali gus (Skin Defense, Day , Night) kira lengkaplah semua tu kan...Lagipun Produk Tia Amelia tu dah nak habis dah...lebih baik gantikan dengan minyak yang banyak function nih untuk kegunaan harian. Akan ku jejak mu wahai Natopherol Dermal samapai dapat. Heh.


Juga saksikan kebaikan produk ni dari blog ini : Wajah2 Ku Sebelum & Selepas Pakai Vit-E

 
P/s : Hah, mau mencuba ? Kalau masih tak percaya, cuba google, artis HELIZA pun pakai Natopherol Dermal nih.


 

Designed by Alieff Artwork