Thursday, June 30, 2011

Nampak Hantu Pagi Tadi...

Goosebumps early in the morning...(cerita betul ni bukan memain..)
Korang pernah nampak hantu ?
pagi tadi nampak hantu... T_T

Pagi yang tenang, gelap gelita diselubungi kabus-kabus pagi, sekitar jam 6.40 pagi on the way ke opis... Masuk2 keta, bukak tingkap, tak sempat bukak radio, baca doa naik kenderaan n terus me-reverse kereta... And terus drive nak ke opis lah... Selalunya lalu CU3, pagi ni lalu CU4... Tengah2 drive kat CU4, sambil makan dominos pizza, ternampak dua batang cam kaki kaler hitam kat hujung jalan depan taska al-fath... tengok punya tengok nak memastikan apo kebondanya tu... rupa-rupanya sepasang kaki tanpa badan!!! 

Siyes tengok beberapa kali, memang upper body dier see through!!! astagfirullah... terus benti makan... tutup tingkap... pandang depan tanpa toleh kanan masa lalu kat depan taska tu... mulut time tu tak habis2 mengucap.... lepas je depan taska tu, memang bulu roma tangan meremang, tegak, padahal tutup tingkap n aircond tak on lagi.... rasa2nya pasni tak lalu lagi kot kat CU4 ni waktu pagi yang tenang n dikala gelap gelita... sanggup lalu jalan lain... huhuhu...

P/s : Kisah benar kakak aku pagi tadi...Ish ish ish...
P/s/s : Ingat pesan mak, pagi pagi kena baca doa, selawat...jangan asyik dengar lagu jer...



 

Designed by Alieff Artwork