Wednesday, June 15, 2011

Hazel Maddock Sorok Mayat Emak Dalam Bilik Tidur.

Mak aih..kes berat nih..Kali ni cerita tentang anak yang sanggup sorok mayat emak sendiri belakang pintu bilik tidur ! Emak dia dah meninggal selama 6 bulan dah...bayangkan macam mana dia simpan mayat emak dia tuh, sampai berulat dan kena makan dengan tikus...Kejam betul. Walaupun emak dia mati sebab semulajadi, tindakan dia yang nak sangat duit pencen mak dia tu memang jijik dan takde sifat kemanusiaan.

Gambar Sorok & Simpan Mayat Ibu Sebab Nak Duit Pencen.


Gambar Sorok & Simpan Mayat Ibu Sebab Nak Duit Pencen.


Gambar Sorok & Simpan Mayat Ibu Sebab Nak Duit Pencen.

Aktres, Hazel Maddock

Maklumat lanjut, baca sini : 

WALLASEY – Gara-gara mahu mendapatkan duit pencen bulanan berjumlah 200 (RM996), seorang aktres di Britain tergamak menyimpan mayat ibunya selama enam bulan di rumahnya, lapor sebuah akhbar semalam
Aktres berkenaan Hazel Maddock, 61 dan anak perempuannya yang berusia 35 tahun, Jasmine, berdepan hukuman penjara selepas mengaku bersalah gagal melaporkan kematian Olive, 95, di sebuah mahkamah di sini.

Polis menemui mayat Olive yang reput dengan separuh tubuhnya dimakan tikus di belakang pintu bilik tidur kediaman Hazel di sini, barat daya England, baru-baru ini.

Hazel turut mengaku salah kerana memalsukan tuntutan pencen kerajaan yang diberikan kepada ibunya.
Beberapa jiran kedua-dua wanita itu yang ditemui kelmarin berkata, mereka terkejut dengan penemuan tersebut dan apa yang dilakukan oleh Hazel dan Jasmine.

“Apa yang mereka dilakukan amat menjijikkan. Hanya untuk mendapatkan wang lebih, mereka sanggup membiarkan mayat ibu mereka dalam keadaan itu,” kata seorang jirannya.
Siasatan forensik mendapati punca kematian Olive adalah disebabkan faktor semula jadi dan dia meninggal dunia di antara dua hingga enam bulan lalu.

Hazel yang menggambarkan dirinya sebagai pelakon, penyanyi dan penghibur berpengalaman pernah muncul dalam drama tempatan, Hollyoaks and The Outsiders. – Agensi kredit : kosmo.com.my 

Designed by Alieff Artwork