Monday, June 06, 2011

Beli Sugar Glider !

Salam..

Dua tiga harini saya banyak melayari spiderweb mencari gambar gambar sugar glide dan maklumat tentang sugar glide ni. Saya teringin nak ada pets balik. Dulu time saya ada pets which is Guinea Pig, saya ada bagi orang jaga..tapi sayangnya pets saya tu pun dah mati..

Sekarang ni lagilah, tengah takde mood nak buat macam macam perkara. So memang tengah mencari pets untuk dibela...dan saya pilih untuk membela Sugar Glider !

Mahal memang mahal la sugar glider ni. Tapi kalau dah nak sangat, duit pun dah tak nak berkira dah...lebih baik spend duit kat perkara yang kita suka daripada spend duit untuk benda yang akan beri sakit pada kita balik. Cis, buang masa je kan !

 Gambar sugar glider

 Gambar sugar glider
 Gambar sugar glider
Petang ni owner Sugar Glide akan datang hantar Suggie kat rumah saya. Umur suggie dalam 2 bulan ke atas, owner Suggie akan bawak lebih kurang 12 ekor sugar glide ni..nanti dia suruh saya pilih sendiri mana satu saya nak ; )


Harga sugar glide yang saya dapat : 2 ekor Sugar Glide (jantan dan betina)
Age : 2 bulan ke atas
Cage : 1.5feet 
Complete set : RM460


 

Designed by Alieff Artwork