Monday, May 16, 2011

Trafik Blog Mei 2011 !

Salam,

Jom tengok analitik nuffnang silampuneon untuk minggu ni ! Dah lama tak print screen nih..Trafik okay la kot, much tanx to korang semua yang sudi baca blog ni, kepada kaki google dan juga tak lupa penyumbang trafik nombor satu blog ni, iaitu outbrain thumbnail (macam linkwithin tu)
To bloggers : takky, sunshine, aswadz, hazwan, sufferzine, uchi kay ahmad, cik mas, bro jmr, haiqal, asyraf jalil thanks sebab selalu terjah sini. =) Yang ni antara pengunjung tetap sekarang, pasti ada komen.

setiap hari unique views 1k plus...

ohyeah...

Buffered earning nuffnang dah stop...mana nak cekau duit lagi ni ek. Korang punya trafik macam mana plak ?



 

Designed by Alieff Artwork