Saturday, May 28, 2011

Trafik Blog & 10 Blogger Paling Best !

Salam. Hari tu saya ada cakap yang saya nak maintain trafik blog 1,000k UV per day. Hasrat tu dah tercapai dah...Sekarang saya target nak up lagi sikit je...sikit jer..saya nak cuba maintain kan 1,500 per day. Memang susah nak capai ni tapi nothing is impossible bebeh...

Anyway, saya harap apa sahaja yang saya kongsi di blog ini dapat dimanfaatkan bersama, ambil yang jernih buang yang keruh ya. Bagi pembaca blog saya, saya harap boleh bagi saya komen, kritik, positif ke negatif ke saya terima...Mana tahu saya ni terkasar bahasa, terkasar tajuk entri, terkasar situ sana sini, tegurlah saya..mungkin saya sendiri tak sedar yang saya buat silap. 

Thanks korang semua...sudi datang sini hari hari walaupun kadang kadang tak sempat nak reply komen...Apa yang saya mampu ialah menjadi silent reader blog kamu semua..kadang kadang ada masa terluang saya komen blog kamu ya...So, credit untuk kamu semua yang aktif minggu ni..saya namakan kamu semua Blogger Paling Best =)

10 Blogger Paling Best Minggu Ini : 
  1. http://aswadz.blogspot.com/
  2. http://aieoreo.blogspot.com/
  3. http://simplyakuogosh.blogspot.com/
  4. http://kiub-ais-sejuk.blogspot.com/
  5. http://ezmaliza.blogspot.com/
  6. http://whitecappuccinol.blogspot.com/
  7. http://www.jmr23.com/
  8. http://mysecretdriftlife15.blogspot.com/
  9. http://asyraafstyle.blogspot.com/
  10. http://mylovelylovelyme.blogspot.com/

Trafik Blog Bulan Mei 2011 Part 2. Nak tengok Part 1 ??



Thanks to all of you yang support saya selama ni =)

 

Designed by Alieff Artwork