Saturday, May 21, 2011

Tarian Ulik Mayang Budak Sindrom Down.

Kenangan ni paling aku tak boleh lupa. 

Nama anak murid aku ni sama dengan nama aku..tapi dia ni luar biasa sikit bakat dia. Boleh menari dan berlakon..this is the time back at year 2009, masa tu aku masih bergelar seorang guru praktikal di sekolah dato abu bakar. The school located behind banggunan shopping Berjaya Time Square tuh.

Aina, anak murid aku masa aku praktikal zaman muda dulu. Hahaha... Dah macam senaman akrobatik aku tengok..time dia buat gaya tarian dia ni, nak termampus urat kentut aku gelak..Huhu..happening...
Sorry for the low video quality !



 

Designed by Alieff Artwork