Sunday, May 15, 2011

Porno Dalam Komputer ?

Salam !

Pagi pagi tengok berita utusan tajuk macam ni..huhuhu..kot ye pun nak jatuhkan orang, takde cara lain ke ? Aku rasa perangai simpan porno dalam komputer ni bukan orang orang kenamaan je buat, bahkan orang orang biasa pun banyak simpan porno dalam komputer. Tak gitu ?

Komputer Osama penuh porno - 15/05/2011 4:16am

WASHINGTON 15 Mei - Komputer dan fail digital yang dirampas tentera khas Amerika Syarikat (AS) dari kawasan kediaman Osama Bin Laden di Pakistan mengandungi sejumlah besar video pornografi.

Menurut laporan The New York Times, pegawai AS mengesahkan video itu tetapi mereka tidak mahu menyatakan sama ada mereka mempunyai bukti video-video itu milik atau ditonton Osama atau orang lain di dalam rumah itu.

Pendedahan ini boleh merosakkan legasi pengasas Al-Qaeda yang tinggal bersama tiga orang isterinya ketika dia dibunuh. - AFP
Anyway, jangan tengok porno nanti otak jadi lembap, jangan gatal download porno simpan dalam komputer sebab banyak virus datang dari situ, bikin rosak komputer korang je.



 

Designed by Alieff Artwork