Tuesday, May 03, 2011

Pentaksiran Kurikulum Sekolah Rendah (PKSR 1) - Day 1.

Salam.

Hai, morning to all of you. Semoga semuanya sihat belaka, dan sentiasa dibawah lindungan dan berkat dari Allah..Hari ini warga sekolah SJK C Sam Yoke akan menjalani peperiksaan PKSR yang pertama...baik budak aliran perdana mahupun budak budak pendidikan khas (PPKI).


Pelik pulak rasanya kali ni. Budak budak yang nak exam, kenapa cikgu pulak yang nervous semacam ek ? Sebenarnya aku risau budak budak ni tak dapat jawab...yelah, budak budak khas...hari ini ajar, esok dah lupa dah. Entah macamana lah diorang ni nak jawab exam kejap lagi. Huhu...

yang ni gambar Karnival Usahawan Pendidikan Khas tahun 2010... esok pulak Karnival Usahawan Pendidikan Khas yang ke 2011.

Esok pulak bakal menjadi hari yang memenatkan. Sebab esok kami tak pergi sekolah...ada Karnival Usahawan Pendidikan Khas 2011, di Taman Tasik Titiwangsa...Mana nak memasak lagi, nak menghias lagi, menjual lagi...aiiaa..

Oklah, papehal pun korang semua take care...sorry dah lama tak komen dan blogwalk, memang not in the mood la guys...aku jadi silent reader je takpe kan ! = ) Chow...

P/s : Kalau lah hati ini cepat terubat..kalau lah ada painkiller untuk rasa ni...Ya Allah, berikanlah aku kekuatan..


 

Designed by Alieff Artwork